Nutrireset by Eva Grau

Nutrireset és un centre que combina els tractaments de bellesa i els programes de relax i benestar per a promoure la salut de les persones a nivell físic i mental.

Així mateix, aquest centre d’estètica i benestar ofereix als seus clients una àmplia varietat de serveis comptant amb productes naturals, sostenibles i vegans que atorguen a les experiències que ofereix un valor i qualitat afegits.

Des de completes experiències de bellesa i cura personal i de la pell fins a sessions d’assessorament nutricional 100% personalitzades.

Tot això és el que podràs trobar en un dels centres de benestar millor valorats del país.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Tractaments a Nutrireset

Tractaments i experiències oferts per Nutrireset.

El arte de cuidarse _ Nutrireset _ Andorra Health Destination

L’art de cuidar-se

És un programa exclusiu i creat només per a tu. Gràcies a ell iniciaràs una nova vida healthy, amb un assessorament Integral sobre hàbits saludables, moderi conscient i Imatge Personal.

El arte de cuidar tu piel _ Nutrireset _ Andorra Health Destination

L’art de cuidar la teva pell

Un dels programes dissenyats especialment per a ajudar-te a desconnectar de la teva rutina diària perquè connectis amb la teva essència i tornis a brillar i descobrir tot el que vals.

Sobre Nutrireset

Especialista a cuidar del benestar de les persones.​

Especialitzats a cuidar del benestar de les persones, Nutrireset ofereix als seus clients completes experiències de relax, calma i benestar tant a nivell físic com a nivell mental.

En àmbit de tractaments facials, per exemple, Nutrireset ofereix un ampli ventall de serveis que van des de líftings facials fins a drenatges limfàtics, depilació de celles i llavis i peelings personalitzats per a cada tipus de pell.

Així mateix, en àmbit de tractaments corporals, Nutrireset ofereix complets drenatges limfàtics aptes fins i tot per a dones embarassades, així com programes de tractaments post parteixo amb realització d’exercicis hipopresivos.

A més, en matèria de rituals per a la relaxació, la cura personal i el benestar, el centre també ofereix massatges facials que ajuden a rejovenir el rostre, a atenuar les arrugues i a reduir el procés d’envelliment per a lluir una pell jove, fresca i saludable durant més temps.

I si busques aprendre a nodrir-te millor, amb el programa “Cuinant el canvi” aprendràs a implementar hàbits de vida saludable en el teu dia a dia i t’iniciaràs en la cuina vegana o vegetariana de manera fàcil i divertida. Tot perquè puguis centrar-te en cuidar de tu.

Testimonials

Què opinen els clients