Què és la salut holística i com et pot ajudar a aconseguir benestar?

La salut és un terme molt ample que abasta multitud de factors. Per tal d’aconseguir el benestar total, és important que no només hi hagi absència de malaltia, sinó també una connexió saludable entre el cos, la ment i l’entorn que envolta a una persona. Aquesta és la premissa de la salut holística, però… què és exactament i per què és una de les millors formes de trobar el benestar? Som-hi!

Salut holística, salut integral

El terme holístic prové del grec ‘holos’, que significa “tot, sencer, total o complet”, i se sol utilitzar com a sinònim d’integral. Així doncs, la salut holística considera les persones com a un tot en el qual cada part del seu ésser físic, mental, espiritual, intel·lectual, etc. ha d’estar en harmonia amb si mateix i amb l’entorn.

L’objectiu principal de la salut holística és aconseguir un benestar i una qualitat de vida òptima a través d’una sèrie d’hàbits que construeixin un estil de vida saludable. En aquest sentit, és fonamental que la persona estigui tranquil·la i en pau, per la qual cosa és doblement beneficiós realitzar teràpies de salut holística en connexió amb la natura.

Andorra proporciona aquest context ideal a través del seu entorn privilegiat de muntanya. A més, en ser una de les capitals del món del turisme d’experiències, ofereix un bon nombre de teràpies per desconnectar i reconnectar durant unes ben merescudes vacances.

Andorra, terra de benestar

Andorra Health Destination posa a la disposició del turista una enorme oferta de teràpies de salut holística a través de disciplines molt diferents.

Ioga

Komorebi, un dels nostres associats, ha creat una fórmula que combina l’ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l’harmonia física i mental amb la naturalesa; i el ioga, que permet també treballar la cerca de l’equilibri i la salut, física i mental. Ofereixen packs de ioga + dues o sis nits.

D’altra banda, Andorra Health Destination organitza Retirs de Ioga i sessions a la natura per grups personalitzats per reconnectar amb un mateix. Andorra és perfecte per tal de gaudir tant de l’experiència com de l’entorn privilegiat del país. L’objectiu de fer un retir de Ioga és restablir l’equilibri entre el cos i la ment sentint el contacte amb la natura.

Caldea Détox

El tractament aiurvèdic que proporciona Caldea Détox és la combinació de tres massatges d’ayurveda relaxants: Abhyangam, Elakkizhi i Shirodhara.

Aquesta experiència única comença amb un massatge corporal, incloent-hi la zona cranial i facial, en la qual s’aplica un oli d’herbes. A continuació, es practica un massatge amb fulles d’herbes que ajuda a alleujar les sobrecàrregues musculars. Per últim, el tractament finalitza amb la teràpia Shirodhara per a calmar la ment.

Una forma inigualable de connectar amb els sentits, relaxar la ment i potenciar l’equilibri de la persona a través d’una experiència agradable i 100% natural.

Tallers de respiració per controlar les emocions

Respirar és molt més que agafar aire i omplir els pulmons. És una acció necessària per a mantenir les funcions vitals, ja que totes les cèl·lules de l’organisme necessiten oxigen per a funcionar. Una bona oxigenació és sinònim de salut tant física com mental.

La major part de la població respira malament i aprofita només un terç de la capacitat pulmonar. Els estudis demostren que aquesta mala oxigenació afecta a tota la salut: causa fatiga crònica, tensió en coll i espatlles, malalties digestives o falta de concentració i pèrdua de la memòria.

Medisport ofereix una experiència completa on aprendre a respirar correctament i a tractar punts de dolor, així com una immersió en la natura i dues nits a un apartament a Soldeu. Una experiència recomanada per a persones de qualsevol edat i condició, ja que ajuda a tenir un major control emocional, millora la concentració, relaxa els músculs i elimina toxines.

Et convidem a consultar totes les experiències de salut holística i altres disciplines que els associats d’Andorra Health Destination posa a la teva disposició. Troba les teràpies o activitats que millor s’adapten a les teves necessitats i gaudeix d’unes vacances plenes de salut i benestar.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.