Salut o estètica? Per què fer-se una rinoplàstia?

La rinoplàstia és cada cop una operació més comuna i milions de persones se sotmeten a una cada any. Les tècniques avancen i ara es poden obtenir grans resultats i períodes de recuperació més curts, la qual cosa també atrau molts dels indecisos, que confien en aquest segur i eficient procediment. Però, quins motius hi ha per fer-se una rinoplàstia? Aquesta operació només respon a qüestions estètiques o també hi ha persones que la necessiten per motius de salut? Avui coneixerem tot sobre aquesta intervenció.

En primer lloc, cal destacar que existeixen dues classes principals de rinoplàstia. Preparats? Som-hi!

Rinoplàstia funcional

La rinoplàstia funcional és una operació de nas que té com a objectiu corregir aspectes funcionals molt importants, com per exemple la respiració. Aquests problemes, que poden afectar severament la salut, solen donar-se com a conseqüència d’un septe nasal tort, inclinat o deformat que dificulta la respiració.

Però no només es tracta d’aconseguir una correcta respiració. Moltes persones se sotmeten a rinoplàsties a causa d’un sagnat nasal que, si no es pot controlar amb altres mètodes, requereix un tractament mitjançant cirurgia per a corregir-ho.

El procediment mèdic d’una rinoplàstia funcional consisteix a una incisió d’una banda del nas, dins de la paret, per tal d’arribar a la membrana mucosa que cobreix la paret i aixecar-la. D’aquesta manera, es mou, reacomoda o extreu l’os o cartílag que estigui provocant els problemes a la zona. Una vegada realitzada aquesta part del procediment es posa de nou la mucosa en el seu lloc i se sosté mitjançant compreses, punts de sutura o fèrules.

Abans de la intervenció, el pacient es reuneix amb l’especialista per a informar-lo sobre la seva història clínica i sobre els medicaments que està prenent, herbes o fàrmacs sense recepta. Pot ser que calgui deixar de prendre qualsevol fàrmac que dificulti la coagulació de la sang. El pacient tampoc pot haver menjat ni begut res des de la mitjanit de la nit anterior a la cirurgia.

Aquesta és una operació poc agressiva i, de fet, el pacient generalment pot tornar a casa el mateix dia de la intervenció. Només s’ha de tenir la precaució d’evitar hemorràgies nasals, tot i que és normal tenir inflamació durant els primers dies després de la intervenció.

La Clínica Rinològica Maria Colomé compta amb una sèrie d’intervencions de salut nasal a Andorra. Si tens problemes de respiració o sagnat de nas, pots demanar més informació fent clic aquí.

Rinoplàstia estètica

La bellesa d’un rostre està en l’harmonia. I el nas, en estar al centre de la cara, juga un paper fonamental. La forma o dimensió del nas, sigui per genètica o per raons sobrevingudes, fa que algunes persones no se sentin a gust amb la seva imatge, la qual cosa afecta la seva confiança, autoestima i seguretat.

El programa Càsting de nas de la Clínica Rinològica Maria Colomé és una intervenció que millora l’estètica del nas mantenint l’essència de l’expressió facial i potenciant la personalitat del client.

Perquè no hi ha dos nassos iguals, la Dra. Colomé, fundadora de clínica, ofereix en aquest programa una visita totalment personalitzada, en la qual es valoren:

– Factors fisiològics: edat, estat de salut, textura de la pell, estructura òssia, capacitat de cicatrització, etc.

– Factors emocionals: maduresa emocional i expectatives de l’operació.

– Salut nasal i funcionalitats: història clínica i exploració completa.

Aquesta experiència inclou una visita personalitzada al Centre Mèdic Quirúrgic, anàlisi facial i plantejament quirúrgic, història clínica protocol·litzada d’estètica nasal i una exploració clínica completa. De manera opcional, el pack pot incloure allotjament de cap de setmana a Andorra, activitats de salut i benestar complementàries, activitats de lleure per gaudir de l’entorn i servei de traducció i intèrpret.

Com ho veus, creus que una rinoplàstia et vendria bé per qüestions estètiques o de salut? Si finalment és el cas, no dubtis a contactar amb nosaltres i amb la Clínica Rinològica Maria Colomé. T’esperem!

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.