Evita les lesions més comunes en corredors amb tractaments de medicina esportiva

La medicina esportiva ha esdevingut una de les branques més demandades del turisme de salut. Juntament amb els tractaments medico-terapèutics, estètics i les experiències de benestar, els turistes que trien viatjar per curar-se també ho fan per tractar o prevenir lesions de l’esport, o simplement, per millorar el seu rendiment. I en aquest cas, no és només una disciplina reservada als atletes d’elit, sinó que també hi ha esportistes aficionats que requereixen aquests serveis.

Què és la medicina esportiva?

L’exercici físic té un gran impacte en tot el cos, tant a nivell cardiovascular, com en el sistema ossi, el metabolisme i en la salut en general. La medicina esportiva estudia tot el que està relacionat amb els efectes que l’esport té en les persones i com ajuda a mantenir un bon estat de salut. Els tractaments mèdics esportius, per la seva banda, tenen com a objectiu tractar i prevenir les afeccions i lesions derivades de la pràctica de l’esport.

El turisme de salut esportiva a Andorra

Des d’Andorra Health Destination posem al teu abast serveis de clíniques del país que hem seleccionat acuradament. Són centres que tenen alts estàndards de qualitat, i que treballen amb professionals especialitzats en el camp de la medicina de l’esport i amb tecnologia puntera des del diagnòstic fins a l’aplicació dels tractaments. Comptem amb una àmplia gamma de programes mèdics esportius perquè puguis triar el que et vagi millor. Entre ells pots trobar des de tractaments que prevenen, tracten o milloren lesions o patologies derivades de l’esport, fins a tractaments que t’ajuden a obtenir millors resultats o a mantenir una bona salut esportiva.

Com et poden ajudar els tractaments de medicina esportiva?

És probable que, si practiques esport de manera regular, hagis necessitat recórrer a professionals de la salut especialitzats en aquesta disciplina.
Concretament, a les clíniques d’Andorra tens la possibilitat de tractar-te des del dolor en esportistes, la salut nasal per millorar el rendiment, patologies dels peus i dels turmells, fins a fer un estudi del corredor per prevenir lesions o bé programes dedicats als esquiadors. També hem preparat escapades completes dissenyades per corregir molèsties corporals, o bé alleujar el dolor amb quiropràctics.
Consulta tots els tractaments mèdic-esportius a la nostra pàgina web. I si necessites ajuda et guiarem en tot el procés perquè seleccionis el servei idoni per a tu.

Tractaments per a runners professionals i aficionats

Una de les lesions més comunes en el món de la medicina esportiva és l’esquinç de turmell. Es dona sobretot en esports d’impacte quan es realitzen sobre superfícies irregulars com la muntanya o bé dures com l’asfalt.
Amb l’arribada del bon temps són moltes persones que s’animen a fer exercici físic a l’aire lliure. I un dels més usuals és sortir a córrer per la ciutat o a la muntanya. Si tu també formes part d’aquest grup, en aquest article et volem parlar de l’estudi biomecànic de peu per prevenir les lesions del corredor que presta un dels nostre socis. Un tractament adequat tant per corredors aficionats com professionals, que t’ajudarà a evitar lesions derivades d’aquest esport. També et servirà per perfeccionar la teva tècnica de cursa i així facilitar un rendiment òptim i prolongat en el temps.

Beneficis del programa “Prevenció estudi del corredor”:

Gràcies a aquest tractament podràs evitar les lesions més comunes associades al sistema locomotor, inclosos problemes als peus, genolls i malucs. A través de l’anàlisi biomecànica realitzada a Andorra, els especialistes podran identificar possibles desviacions en la trepitjada, avaluar com treballen les teves extremitats inferiors i suggerir-te el calçat més adequat segons les teves necessitats específiques.
Molts corredors, tant els que comencen com els que ja són experimentats, sovint no consideren que la seva tècnica de carrera pot ser inapropiada, o fins i tot que podrien tenir alguna anomalia als peus o en la seva trepitjada. Aquest fet pot arribar a causar lesions significatives en un breu període de temps.
Donat l’increment en les lesions relacionades amb el running, els especialistes aconsellen tant a corredors aficionats com professionals sotmetre’s a una anàlisi del peu o de la marxa.

Anàlisi de biomecànica

És un tractament que et proporciona un estudi complet del peu que et permetrà millorar en la teva tècnica i prevenir lesions tant en marxa com en carrera. Per determinar quins factors cal millorar, inclou un anàlisi de l’entrenament real, l’aplicació de tecnologia exclusiva i el disseny de plantilles personalitzades a partir d’escàner 3D. Abans de l’entrega definitiva es realitza la prova i adaptació del calçat perquè s’acomodi bé al peu del corredor. Té una durada d’entre un o dos dies i es realitza a la clínica del nostre soci a Andorra, situada al centre d’Escaldes Engordany. A més també inclou tres visites de revisió anuals per ajustar o repetir el tractament.
Si has començat a córrer o ja et consideres un runner total, no descuidis la salut dels teus peus i contracta l’estudi complet de biomecànica, que a part de prevenir lesions, t’ajudarà a perfeccionar la teva tècnica de corredor.

Altres tractaments i allotjar-te a Andorra

Un dels avantatges del turisme de salut, a més de l’atenció mèdica d’alta qualitat, és la de viatjar a un altre país. Descobreix els beneficis del turisme de salut en aquest article del nostre blog. Si el teu tractament ho permet, podem planificar altres activitats típicament turístiques o bé combinar el teu tractament mèdic esportiu amb experiències de benestar o termalisme.
A més, també podem ajudar-te a trobar allotjament i aconsellar-te a l’hora de planificar els trasllats del teu viatge a Andorra.
Contacta’ns i junts trobarem les opcions que millor s’adaptin a les teves necessitats.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.