Turisme de salut: tractaments mèdics a Andorra

(Foto socio Celular Clinic)

Andorra és el destí de salut i benestar per excel·lència, i és que en aquest paradís natural pots trobar infinitat d’experiències i tractaments mèdics, estètics i de benestar sigui quina sigui la teva necessitat.

Tant si busques clíniques de medicina estètica, com si busques una experiència relaxant o bé assessorament mèdic per a tractar alguna patologia, a Andorra trobaràs tot el que necessites adaptat a les teves necessitats, al teu gust i a la teva mesura.

I com que sabem que quan es tracta de salut, es tracta d’allò més important per a tu i els teus, des d’Andorra Health Destination hem treballat per seleccionar les millors clíniques i els millors especialistes del país per aconseguir oferir-te els tractaments mèdics més revolucionaris i l’atenció al client més personalitzada. Perquè volem que puguis tractar la teva patologia mentre et sents tan a gust com a casa.

Vols saber quins tractaments mèdics pots trobar a Andorra? Som-hi!

Tractaments per l’artrosi i el dolor crònic

El dolor crònic és un dels problemes més freqüents i representa un dels principals motius de consulta mèdica al nostre país, ja que repercuteix en l’àmbit personal i social de les persones. Així mateix, existeixen diversos tractaments per a treballar el dolor crònic de la forma menys invasiva possible, però la Clínica Omega Zeta proposa un model de tractament que combina diverses formes de medicina per tractat i acompanyar el pacient durant tot el procés.

Dins del programa “Tractament del dolor”, la Clínica Omega Zeta combina la teràpia neural o la hidrotomia percutània amb infiltracions d’ozó, així com amb una sessió d’osteopatia, una sessió de fisioteràpia, una d’acupuntura i una teràpia bascular Bemer.

L’objectiu d’aquests tractaments és poder tractar el dolor crònic que pateixen moltes persones i que afecta la seva vida diària a nivell físic, mental i emocional, de forma que puguin millorar la seva qualitat de vida tant com sigui possible.

Per altra banda, en matèria de tractaments per l’artrosi, que afecta 7 de cada 10 persones a partir dels 50 anys de vida, el centre Celular Clinic ha desenvolupat una revolucionària teràpia de tractament de l’artrosi amb cèl·lules mare adultes del mateix pacient. El “Tractament per a l’artrosi amb cèl·lules mare Cellstem” busca reduir el dolor del pacient i endarrerir la necessitat de sotmetre’s a altres teràpies més invasives, com ho són les pròtesis, així com millorar la seva qualitat de vida.

Aquest tractament treballa sobre l’artrosi de genoll, turmell, maluc o espatlla, entre d’altres, i és apte per a persones d’entre 20 i 75 anys. A més, es tracta d’un tractament totalment complet que inclou les visites d’exploració, les proves preoperatòries, l’ingrés quirúrgic al centre Celular Clinic, el processament de les mostres al laboratori, les infiltracions i les consultes de seguiment durant un any. D’aquesta manera, Celular Clinic aconsegueix oferir al pacient una atenció 100 personalitzada i adaptada a les seves necessitats, així com donar tractament a la seva patologia i millorar la seva qualitat de vida.

Tractaments per cuidar els teus peus

En matèria de tractaments i cirurgia de patologies del peu, L’Institut Rabat és el nostre soci especialista, ja que compta amb més de 40 anys d’experiència en l’àmbit de la traumatologia i la cirurgia de peu i turmell, així com amb un ampli equip de professionals i especialistes mèdics que ofereixen una experiència de pacient 100% humana i personalitzada.

Així mateix, l’Institut Rabat ofereix al pacient un complet programa per a tractar la fasciïtis plantar, que suposa un problema freqüent i pot arribar a nivells de cronicitat greu si no s’aconsegueix tractar-la a temps.

El programa “Fasciïtis Plantar” ofereix al pacient un tractament complet per combatre la fasciïtis plantar que inclou la primera visita d’avaluació, l’estudi de les proves d’imatge que pugui aportar el pacient, l’exploració física i ecogràfica de la zona a tractar i l’inici del tractament a la consulta el mateix dia, si és possible, o bé l’endemà, si es necessita preparació prèvia.

Per altra banda, l’Institut Rabat també ofereix un complet programa de tractament per a les patologies de turmell. En aquests casos, a través del programa “Patologia de turmell”, es realitza una artroscòpia, que és una tècnica quirúrgica no invasiva que, mitjançant dues petites incisions, aconsegueix reparar els lligaments del turmell, netejar l’articulació i tractar l’osteocondritis, entre d’altres. A més, amb aquest programa, l’Institut Rabat ofereix al pacient tractament de la patologia del turmell a través de la implantació de cèl·lules mare, de la implantació de plasma ric en plaquetes o de la implantació d’àcid hialurònic. Totes tres teràpies són considerades teràpies biològiques i ajuden a millorar la qualitat de vida del pacient.

Ara que ja coneixes alguns dels tractaments més destacats en matèria de turisme mèdic i de salut a Andorra, podràs saber que sigui quina sigui la teva patologia, a Andorra Health Destination trobaràs les millors clíniques associades i els millors especialistes mèdics del país per tractar tot el que necessitis.
Perquè treballem per seleccionar els tractaments de més qualitat i les clíniques més destacades per oferir-te una experiència mèdica que et faci sentir tan protegit com a casa.
El teu tractament mèdic t’espera a Andorra Health Destination!

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.