Tractament de les arrugues d’expressió amb Botox

Descripció del tractament

Les arrugues d’expressió són aquelles que apareixen pels moviments que fa el rostre quan expressa alguna emoció.

Imagina’t tenir la capacitat de suavitzar aquestes arrugues. Imagina’t amb una expressió fresca i juvenil, que reflecteix la teva bellesa autèntica sense deixar rastre del pas del temps. Això és possible gràcies al Botox.

Una poderosa proteïna, produïda per un bacteri, que té el poder de suavitzar i calmar els músculs temporalment, fent que el teu rostre es relaxi i aconsegueixi un aspecte jove i radiant.

¿Què és el Botox?

Una poderosa proteïna, produïda per un bacteri, que té el poder de suavitzar i calmar els músculs temporalment, fent que el teu rostre es relaxi i aconsegueixi un aspecte jove i radiant.

Efectes del Botox

El Botox aporta relaxació al rostre, evitant que es marquin les arrugues i línies d’expressió i proporcionant una expressió més fresca i juvenil.

Especialment, la mirada adquireix un aspecte més relaxat en actuar sobre les arrugues de l’entrecella i contorn d’ulls, obtenint uns resultats espectaculars.

Tractaments específics per a cada àrea del rostre:

Front

El tractament relaxa els músculs del front, reduint les línies d’expressió que sorgeixen amb l’edat o que són característics d’algunes persones.

Entrecella

El tractament relaxa l’expressió arrufada de l’entrecella, aconseguint un rostre més relaxat i harmoniós i uns ulls més descansats.

Contorn d’ulls

El tractament ens ajuda a difuminar les popularment conegudes com a ”potes de gall” o arrugues d’expressió al voltant dels ulls.

  • Primera visita y avaluació del cas.
  • Diagnòstic complet i precís del pacient
  • Proposta de tractament mèdic complet
  • Desplaçament a Andorra
  • Allotjament
  • Allotjament a Andorra
  • Activitats de salut i benestar complementàries (massatges, tractaments, etc.).
  • Activitats d’oci, per a gaudir de l’entorn.

A partir de

400€

Precio de tratamiento

sol·licitar cita

Nom*
Cognom*
Email*
Telèfon*
Missatge
Dono el meu consentiment perquè aquesta web emmagatzemi la informació que envio perquè puguin respondre a la meva petició. Llegir la Política de Privadesa.
Testimonis

Que opinen de nosaltres