L’art de menjar forma saludable: gaudeix d’una bona salut nutricional

Sabies que menjar saludable és un art?

Menjar és molt més que portar-nos aliments a la boca; és tot un procés. I és que tot comença a la botiga, quan escollim els aliments que comprem, i acaba al nostre plat, quan mengem de forma conscient el que portem estona cuinant i preparant amb tant de gust.

Tothom sap que menjar bé, bo i saludable és molt important per a mantenir les funcions corporals al 100% i per a gaudir de l’energia i la vitalitat que ens caracteritza, però és ben cert que, a causa de les tasques diàries, els horaris ajustats i la forma de viure que mantenim, nodrir-nos de forma conscient i alimentar-nos correctament ens pot semblar una feina força complicada.

A conseqüència d’això, és possible que puguin aparèixer malalties com excés de pes o diabetis, i és que sovint mengem de pressa i malament, ja que no tenim temps d’estar preparant receptes elaborades que ens treguin molt de temps, ni seleccionant aliments complicats de trobar.

Això, però, arriba a ser més una excusa que una realitat, perquè menjar de forma saludable i portar una dieta equilibrada no té res a veure amb estar llargues hores a la cuina creant receptes complicades. Menjar saludable és realment fàcil quan sabem com fer-ho, i acaba tornant-se un gran plaer.

És per això que avui volem ensenyar-te algunes de les opcions nutricionals que descobriràs a Andorra per aprendre a nodrir-te correctament i dur a terme una dieta d’aprimament saludable i equilibrada.

Conseqüències d’una alimentació deficient

L’alimentació juga un paper fonamental a les nostres vides. Diuen que som allò que mengem, i és que és ben cert que una alimentació saludable i equilibrada ens aporta l’energia i la vitalitat que el nostre cos necessita per afrontar el dia a dia i evitar certes malalties relacionades amb els hàbits de nutrició.

El problema, però, apareix quan, a causa del ritme frenètic de la societat i a les taques del dia a dia, deixem de banda el menjar bé, bo i saludable, que és realment necessari per a mantenir-nos sans, enèrgics i vitals, i optem per menjar ràpid i precuinat de forma prolongada.

En aquest punt, i en els casos més greus, poden començar a aparèixer problemes de deteriorament de la memòria, problemes digestius, insomni, baix rendiment esportiu, anèmia, malalties cardiovasculars, diabetis i obesitat, entre altres.

A més, portar una dieta pobra i desequilibrada afecta directament els nostres nivells d’energia i vitalitat, provocant que ens sentim fatigats, apàtics, poc enèrgics i, fins i tot, inflamats, tristos i desmotivats, pel que una alimentació deficient pot perjudicar molts àmbits de la nostra vida.

La importància de cuidar-nos per dins

Com parlàvem, cuidar la nostra alimentació és cuidar-nos a nosaltres mateixos a tots els nivells, ja que una dieta desequilibrada pot derivar en problemes greus si prolonguem aquest tipus d’alimentació durant molt de temps.

Així, quan parem atenció a la nostra alimentació i portem una dieta equilibrada, el nostre cos rep les vitamines necessàries per desenvolupar les funcions corporals al 100% i mantenir-nos forts, vitals, enèrgics i saludables.

Una bona alimentació permet enfortir el nostre sistema immunitari, promou la bona salut del cabell i la pell, enforteix els nostres ossos i preveu malalties relacionades, com l’osteoporosi. També regula el trànsit intestinal, millora el rendiment del cervell, protegeix el cor i millora el nostre estat d’ànim, fent-nos sentir més enèrgics, actius, contents i motivats, entre altres.

Per aquest motiu, podem dir que portar una dieta equilibrada és realment vital per gaudir d’una bona salut a tots els nivells i trobar-nos bé amb nosaltres mateixos, ja que la nostra alimentació repercuteix directament en l’àmbit físic, mental i emocional. A més, quan es tracta de dietes d’aprimament, comptar amb una dieta ben estructurada feta per un professional és fonamental per assegurar l’equilibri nutricional i l’assoliment d’objectius de forma segura i saludable.

Aprèn a portar una dieta saludable a Andorra

Programa d’aprimament, de Som Salut. Sabies que aprimar-te seguint una dieta equilibrada i sense passar gana és possible? Amb el programa d’aprimament de Som Salut podràs aprendre a seguir una dieta que et permeti aprimar-te de forma saludable i gaudint del menjar.

Gràcies al seu pla de 7 dies i 6 nits, podràs eliminar toxines i perdre pes de forma intensiva i segura, ja que podràs gaudir d’una primera visita amb un nutricionista que determinarà la teva composició corporal i ajustarà els paràmetres de la dieta a les teves necessitats.

A més, tindràs una sessió de cavitació i pressoteràpia mèdica que t’ajudarà a perdre grassa localitzada, a estirar la pell i a refinar-la perquè puguis gaudir d’una aparença més jove i saludable. També podràs dur a terme un potent drenatge limfàtic que t’ajudarà a prevenir la cel·lulitis i a eliminar líquids, grasses, toxines, edemes i varius.

Així, aquest programa inclou una visita de 90 minuts amb un entrenador personal per crear un pla personalitzat i aconseguir els teus objectius corporals en el mínim temps possible. També inclou una sessió de radiofreqüència, un massatge circulatori, una visita motivacional amb una psicòloga, un píling drenant i un massatge anticel·lulític amb vendes fredes, per la qual cosa podràs comptar amb un dels programes més complets d’Andorra en matèria de nutrició i aprimament.

Assoliràs tot el que sempre has desitjat de forma fàcil, ràpida i segura de la mà dels millors professionals del país.

“L’Art de cuidar-se”, de Nutrireset. Aquest tractament està orientat a aquells que volen conèixer les claus per portar una vida healthy i implementar hàbits saludables per menjar amb consciència. A més, aquest programa inclou diverses experiències complementàries, com una caminada a pas lleuger per la natura, una sessió d’exercicis hipopressius i un drenatge limfàtic que t’ajudarà a eliminar líquids i toxines i afavorirà la circulació.

Així, també inclou una videotrucada per a preparar un pla personalitzat de “Menjar Saludable”, que t’ensenyarà a tenir consciència del que compres i menges, així com una trucada setmanal de seguiment per assegurar l’èxit del pla. A més, podràs gaudir d’un seguiment de 4 setmanes per part d’un professional que t’ajudarà a implementar hàbits de vida saludables i t’ensenyarà a nodrir-te correctament per aconseguir els teus objectius de forma fàcil, ràpida i segura.

Tot perquè puguis començar a tenir una bona relació amb la teva alimentació i fer-te conscient dels aliments que compres, cuines, prepares i menges.

Ara que ja coneixes algunes de les opcions destacades per aprendre a menjar saludable i aprimar-te de forma fàcil, ràpida i segura, sabràs que dur una alimentació saludable és la clau per a gaudir d’una bona salut tant en l’àmbit físic com en l’àmbit mental i emocional, així com per a poder assolir els propòsits corporals que puguis marcar-te de forma personal.

I tu, vols aprendre a cuidar-te per dins de forma saludable? T’esperem a Andorra Health Destination!

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.