Què és el benestar interior i com assolir-lo?

El benestar interior és un estat de calma, tranquil·litat i relaxació general que aconseguim quan ens trobem en pau i equilibri amb nosaltres mateixos. Avui en dia, però, aquest estat de benestar ens pot resultar difícil d’aconseguir, ja que les responsabilitats i obligacions diàries i el ritme de vida frenètic que acostumem a portar ens allunyen cada vegada més de l’autocura i l’escolta interior.

A causa d’això, i d’un estil de vida que acostuma a deixar-nos molt poc temps per a treballar en nosaltres mateixos, vivim amb el “pilot automàtic” encès i deixant de banda les nostres emocions, per la qual cosa el nostre benestar interior acostuma a veure’s afectat.

Quan aquests estats d’estrès i no-consciència de nosaltres mateixos es prolonguen en el temps, poden aparèixer problemes físics i emocionals que repercuteixen en la nostra vida i en tot el que ens envolta.

Per aquest motiu, és molt important que aprenem a treballar el nostre interior i siguem capaços d’implementar petits hàbits que ens ajudin a mantenir-nos en un equilibri emocional saludable. D’aquesta forma aconseguirem connectar amb la nostra essència personal, sentir-nos en equilibri amb nosaltres mateixos, assolir el nostre benestar interior i guanyar qualitat de vida.

Vols saber com t’afecta no treballar el teu interior i què pots fer per canviar la situació?

Efectes negatius de no cuidar-nos per dins

Com dèiem, sovint estem tan ocupats en els nostres quefers diaris, com el treball o la vida familiar, que ens hem acostumat a posar el “pilot automàtic” de forma permanent. Aquest “pilot automàtic” ens ajuda a portar endavant totes les feines del dia a dia sense pensar més enllà, ja que actua com una cortina de fum que tapa realment les nostres necessitats físiques i emocionals i els hi resta importància.

Quan aquest estat es prolonga en el temps, comencen a aparèixer cicles de malestar i problemes que, si no aconseguim identificar i tractar a temps, poden derivar en casos més greus que requereixin l’ajuda de professionals.

Un d’aquests problemes és l’aparició d’episodis d’estrès, ansietat i malestar general, així com una sensació de fatiga i apatia que provoquen que ens sentim sense energia i que no tinguem ganes de viure noves experiències.

Així, també poden aparèixer sensacions d’insatisfacció generalitzada i cicles d’angoixa i pensaments negatius que poden provocar sensacions de soledat i preocupació excessiva.

Per altra banda, també poden estar presents els trastorns del son i els canvis d’humor constants, que poden afectar-nos tant a nosaltres mateixos com als que ens envolten.

Comença a cuidar el teu benestar interior

Ara que ja coneixes la llarga llista dels efectes negatius que pot tenir no tenir cura del nostre benestar interior, has de saber que aquest es pot treballar de moltíssimes formes, i fer-ho és més fàcil del que ens pot semblar en un primer moment.

Una bona forma de treballar en nosaltres, per exemple, és regalar-nos una escapada wellness-termal per gaudir en família o en parella, ja que aquestes experiències ens ajuden a relaxar el cos i la ment, a sortir de la rutina i a recarregar l’energia necessària per continuar amb la nostra vida diària.

Així, dur a terme activitats que ens ajudin a reduir l’estrès, les preocupacions diàries i que ens portin a connectar amb la nostra essència és també una bona forma de treballar-nos i tenir cura de nosaltres mateixos. Algunes d’aquestes activitats són el ioga, pilates, els banys de bosc i les pràctiques de pranaiama i meditació, entre altres.

I, si regalar-nos experiències que treballin el nostre benestar interior és 100% vital per gaudir d’una bona salut física i emocional, fer-ho en un lloc tan idíl·lic com ho és Andorra, paradís natural, és un verdader regal per tots els nostres sentits.

Tractaments per a connectar de nou amb tu mateix

Pla “Abraçat” de Wellness Experience. Creat perquè puguis desconnectar del ritme frenètic del dia a dia i relaxar cos, ment i ànima, el pla “Abraçat” és perfecte per a regalar-te una estona de calma i equilibri en un espai dedicat a cuidar l’essència personal.

Aquest programa et proposa una sessió de coaching personal seguida d’un massatge relaxant perquè puguis deixar de banda el “pilot automàtic” i gaudir el moment present amb atenció plena.

A més, aquest pla inclou una sessió de teràpia energètica o reiki que t’ajudarà a equilibrar els teus centres d’energia i a restablir l’equilibri en l’àmbit físic, mental, emocional i espiritual.

Un programa pensat perquè puguis deixar de banda les preocupacions del dia a dia i tornis a connectar amb la teva essència aquí i ara.

Experiència “Caldea Detox” de Caldea-Inúu. Un programa creat perquè puguis gaudir dels beneficis de l’aigua termal i viure una experiència realment relaxant a l’espai exclusiu Spa Orígenes de Caldea.

A més, aquesta experiència compta amb tècniques ancestrals ayurveda que t’ajudaran a depurar el cos i a relaxar-te com fa molt de temps que no ho feies.

El programa inclou una combinació de tres massatges relaxants ayurveda, Abhyangam, Elakkizhi i Shirodhara, que s’estenen des del cos fins al crani i el rostre amb l’aplicació d’un oli d’herbes. Aquest massatge t’ajudarà a relaxar els músculs, a calmar la ment, a reduir l’estrès i a gaudir d’un moment únic i especial en un espai realment exclusiu dins d’Andorra.

A més, aquest programa inclou l’entrada a tots els espais de Caldea, des de l’espai termo-lúdic, que és l’espai general, fins als espais més exclusius de tot el balneari, que són l’espai Inúu i l’Spa Orígenes.

Una experiència de calma i relax que t’ajudarà a evadir-te del món i centrar-te només a gaudir dels beneficis de l’aigua termal.

Ara que ja coneixes alguns dels beneficis de cuidar el teu benestar interior, podràs saber que treballar en nosaltres mateixos i mantenir-nos en equilibri és 100% vital. Només així podrem gaudir d’una bona salut en l’àmbit físic, mental, emocional i espiritual i viure qualsevol experiència amb energia, positivitat i plenitud.

I tu, tens ganes de desconnectar de la rutina i de posar en equilibri el teu interior? T’esperem a Andorra Health Destination!

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.