Saber tornar a la rutina cuidant la nostra ment

Setembre, un mes de canvis en el qual la gran majoria hem de tornar a la rutina i això ens genera una sensació desconcertant. Molts indiquen que, encara que aquest sentiment sigui estressant, també se senten feliços per tornar a tenir una rutina sòlida a la qual aferrar-se. No obstant això, és quan més anhelem els moments de relax i calma.

Aquesta tornada a la rutina implica que després d’una temporada de descans toca deixar enrere l’oci imparable i haver de tornar a planificar-ho tot, simplement tornar a la realitat. És per aquest motiu que és imprescindible cuidar-se mentalment ja que, la salut mental és igual d’important que la salut física.

CUIDAR LA NOSTRA MENT ÉS ESSENCIAL

A Andorra Health Destination sabem l’important que és per a molts de nosaltres el poder treballar igual que també ho és el temps de desconnexió, sobretot del ritme frenètic que implica tornar a la rutina. El nostre soci Andorra Wellness Experience, ofereix un Pla Abraça’t en el qual podràs parar i concedir-te un petit break per a carregar-te de pau i harmonia durant el cap de setmana. Aquest programa t’ajudarà a calmar la teva ment i restablir els teus nivells d’energia per a poder tornar amb més forces després d’aquests dos dies de relaxació absoluta.

FACTORS A TENIR EN COMPTE PER AL NOSTRE BENESTAR

Hi ha molts factors que influeixen en el benestar emocional d’una persona i aquest ritme vertiginós del dia a dia es converteix en la nostra “nova normalitat”. No obstant això, no hauria de ser així i tots hauríem de ser conscients d’això. Avui esmentarem dos dels factors més importants que hauríem d’identificar per a aconseguir un benestar personal òptim.

En primer lloc, mantenir una dieta sana. La nostra alimentació és una cosa que hem de controlar perquè juga un paper essencial en les nostres vides a nivell, tant físic com mental i emocional. Per aquest motiu, Nutrireset by Eva Grau és un centre que promou la salut de les persones a nivell físic i mental. Ofereix un programa exclusiu anomenat L’art de cuidar-se en el qual es realitza un assessorament integral sobre hàbits saludables per a poder-los implementar en el teu dia a dia.

En segon lloc, cuidar les teves relacions socials i personals i gaudir del teu temps lliure és fonamental Aprofita tot el temps per a fer activitats amb els teus sers estimats i passar temps amb ells, d’aquesta manera podràs buidar la teva ment. Per a aconseguir això, t’oferim el Pla Zen Mood del centre de salut i benestar Andorra Wellness Experience. Aquest programa inclou un recorregut pels camins dels regs que envolten la barri d’Andorra i Escaldes, on podràs gaudir dels magnífics paisatges de muntanya, entre altres.

 

Si sofreixes d’estrès en tornar a la rutina i vols cuidar de tu, dur a terme aquests consells que t’oferim avui et serà útil. A més, Andorra Health Destination és aquí per a tu i t’ofereix una infinitat d’experiències personalitzades. Així doncs, no dubtis a contactar amb nosaltres per a veure com podem ajudar-te a trobar tot el que necessites.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.