Caldea

Valorat com un dels millors centres termals i convertit en una de les principals atraccions turístiques d’Andorra, Caldea és molt més que un spa convencional. Caldea és una completa experiència de benestar, calma i relax tant a nivell físic com a nivell mental.

Així mateix, el centre termal ofereix als seus visitants quatre spas temàtics per a gaudir d’una experiència única i inoblidable; l’espai termolúdic, l’espai Inúu, l’espai Orígens i l’espai infantil Likids.

A més, a Caldea no sols podràs gaudir dels beneficis de l’aigua termal, sinó que també podràs relaxar-te amb una àmplia oferta de massatges i tractaments facials i corporals creats per a aconseguir el teu benestar.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Sobre Caldea

Submergeix-te en un entorn termal únic.

Especialitzat a oferir estades de benestar, Caldea brinda als seus visitants la possibilitat de submergir-se en un entorn termal únic per a gaudir d’una experiència completament relaxant.

Així mateix, en Caldea podràs relaxar cos i ment i regalar-te un temps de desconnexió, calma i relax que t’ajudarà a alleujar tensions, a eliminar l’estrès i a renovar les teves energies per a aconseguir aquesta agradable sensació de benestar que tant mereixes.

A més, gràcies als tractaments facials i corporals que ofereix, en Caldea podràs combinar la increïble experiència de gaudir d’un bany termal amb la meravellosa sensació de relaxar cos i ment amb un massatge complet individual o en parella.

També podràs gaudir d’una sessió de spa privat, si ho desitges, ideal per a sorprendre la teva parella amb una experiència millorada que inclou cava i un tentempié a l’interior del jacuzzi.

I si viatges amb nens de 3 a 8 anys, podràs gaudir amb ells d’un spa fet a la seva mesura en la zona Likids, que compta amb monitors especialitzats per a fer que els més petits puguin divertir-se mentre gaudeixen del bany en les piscines d’aigua termal.

Testimonials

Què opinen els clients