Cuida la teva imatge. Quins beneficis per a la salut tenen els tractaments estètics?

En major o menor mesura, tothom vol lluir la seva millor versió. L’aparença física i el benestar del cos per fora és gairebé tan important com el de dins, per la qual cosa és fonamental donar al nostre organisme i a la nostra ment motius per estar sans i en plena forma. Per a aconseguir-ho, hi ha una sèrie d’hàbits que ens ajuden a trobar-nos millor: exercici físic, una bona alimentació, rutines de son adequades… Però hi ha llocs on no podem arribar assoles. I és aquí on els tractaments estètics entren en joc. Però, quins són exactament els seus beneficis? En aquest article veurem com afecten els tractaments estètics a la nostra salut i repassarem alguns dels que Andorra Health Destination posa a disposició a través dels seus associats. Som-hi!

Augmenta l’autoestima i la confiança

Per a aconseguir un estat òptim de benestar mental, és fonamental que les persones es coneguin i s’acceptin, però també que busquin sempre millorar i mostrar la seva millor versió. Aquest concepte s’aplica tant als èxits personals i professionals com a la cura de l’estat físic. Els tractaments estètics no han de modificar el nostre aspecte, sinó ajudar a treure la millor versió de cada persona a nivell físic.

Sentir-se atractiu o atractiva és sentir-se bé amb un mateix. I no hi ha res que ompli més de confiança a una persona.

Redueix l’estrès

El benestar mental no només s’aconsegueix a través de la millora de l’estat físic. El dia a dia sotmet a les persones a un estat d’estrès que, si no es gestiona correctament, pot derivar en problemes d’ansietat que es cronifiquen amb el temps. Hi ha moltes coses que es poden fer per combatre l’estrès, i els tractaments estètics són una d’elles.

La majoria d’aquests tractaments porten de manera implícita massatges a la cara per relaxar els músculs i millorar l’estat de la pell. Una activitat perfecta per fugir del pes de la rutina i reduir l’estrès, que d’altra banda contribueix a envellir els teixits i a complicar la seva correcta regeneració.

Benestar corporal

Sempre es diu que la cara és el mirall de l’ànima. Per això, la gran majoria dels tractaments estètics se centren en aquesta part tan fonamental, visible i personal. Però aquests tractaments també ajuden a millorar l’estat físic de tot el cos i, en conseqüència, la seva aparença.

Els tractaments que centren la seva atenció en els músculs, per exemple, contribueixen a una millor oxigenació d’aquests que augmenta l’absorció d’oxigen, provocant una millor regeneració i una major producció d’hemoglobina.

D’altra banda, els tractaments que inclouen massatges activen determinats òrgans i milloren el seu funcionament, aconseguint accelerar fins i tot el metabolisme i contribuint a la consecució d’un millor estat físic i mental. En definitiva, els tractaments estètics ajuden a millorar el benestar general.

Tractaments estètics a Andorra

A través dels seus associats, Andorra Health Destination ofereix una sèrie de tractaments estètics:

L’art de cuidar-seAquest tractament de Nutrireset consisteix a un programa exclusiu i personalitzat. Gràcies a aquest, iniciaràs una nova vida saludable, amb un assessorament integral sobre hàbits sans, menjar conscient i imatge personal per viure una experiència única creada tenint en compte les necessitats de cada persona.

L’art de cuidar la teva pellUn programa de Nutrireset creat per a persones que volen aprendre a cuidar-se, però no saben per on començar. Una assistent personal de compres i una assessora d’imatge t’ajudaran amb les teves compres de vestuari i cosmètics així com a fer una bona elecció quan mengis fora de casa.

Càsting de nasAquesta proposta de la Clínica Rinològica Maria Colomé és una oportunitat excel·lent de sentir-te millor amb el teu aspecte amb un retoc estètic nasal. Una proposta exclusiva per reactivar la confiança, augmentar l’autoestima i millorar el benestar emocional.

Programa d’aprimamentUn programa dissenyat per la clínica Som Salut per eliminar toxines i perdre pes de manera intensiva i supervisada per les nostres professionals en estètica, dietètica i medicina.

Si estàs buscant una millora de la teva imatge que t’ajudi a augmentar el teu benestar físic i mental, gaudeix amb nosaltres dels millors tractaments estètics d’Andorra.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.