Hotel Spa Termes Carlemany

L’Hotel Spa Termes Carlemany és un dels hotels més populars del país, ja que compta amb una ubicació totalment privilegiada i amb un establiment ple d’encant que sorprèn a tots els seus hostes.

Així mateix, l’hotel compta amb 33 habitacions totalment reformades i amb un destacat spa i centre wellness que faran de la teva estada un moment realment inoblidable.

A més, l’Hotel Spa Termes Carlemany destaca per oferir aigua termal en totes les seves instal·lacions, així com per crear programes amb experiències relaxants que inclouen spa privat o circuit termal, fangoterapia amb argila de la Mar Morta i sopars gastronòmics, entre altres.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Experiències a l'Hotel Spa Termes Carlemany

Tractaments i experiències oferts per Hotel Spa Termes Carlemany.

Reconexión termal

reconnexió termal

L'aigua termal proporciona relaxació muscular, allibera tensions, oxigena l'organisme, millora la circulació i allibera endorfinas, que generen sensacions plaents de benestar i felicitat.
Reconexion termal terapeutica

reconnexió termal terapèutica

La combinació de tractaments que estimulen el reg sanguini, disminueix la tensió arterial i elimina l'excés de greix cutani.
Sobre Hotel Spa Termes Carlemany

Una de les opcions destacades per a gaudir d'una estada especial a Andorra.

Amb una façana plena d’encant i uns interiors replets d’elegància, l’Hotel Spa Termes Carlemany es converteix en una de les opcions destacades per a gaudir d’una estada especial a Andorra.

Així mateix, aquest hotel destaca per oferir aigua termal en totes les seves instal·lacions, així com pel seu complet centre termal i wellness amb sauna i circuit d’aigües provinents d’Escaldes-Engordany. Aquest espai de benestar compta amb jacuzzi, hammam, sauna i sala de fitness que faran de l’estada a l’hotel un moment de relax, connexió i benestar.

A més, l’Hotel Spa Termes Carlemany compta amb una meravellosa carta de massatges i tractaments facials i corporals aptes per a gaudir sol o en parella, així com amb packs personalitzats en els quals s’inclouen jacuzzi privat, ampolla de cava i fangoterapia, entre altres.

També podràs gaudir de modernes habitacions decorades amb estil clàssic en les quals trobar el relax i el descans que mereixes després d’un dia en el paradís andorrà.

Tot creat perquè puguis submergir-te en una experiència relaxant que t’ajudi a equilibrar cos i ment.

Testimonials

Què opinen els clients