De la higiene facial a la bellesa conscient: descobreix els secrets que realcen la teva bellesa natural inodreixen la teva pell des de l’interior.

Abans de llançar-te al terreny dels tractaments facials i els rituals de bellesa, el punt de partida de qualsevol viatge per a aconseguir una pell del rostre sana, llisa i d’aspecte jove és establir una base sòlida d’higiene facial.


Al llarg del dia, la nostra pell acumula brutícia, agents contaminants i, encara que soni desagradable, bacteris. La neteja facial ajuda a eliminar aquestes impureses, prevenint l’obstrucció dels porus i possibles brots. En eliminar barreres com les cèl·lules mortes i la brutícia, la neteja facial i l’exfoliació permeten que els productes de cura de la pell seleccionats penetrin amb major eficàcia i millorin la hidratació i nutrició de la pell. Una neteja adequada amb productes i tècniques personalitzades per a cada tipus de pell també ajuden a mantenir l’equilibri natural del pH de la pell, la qual cosa proporciona un cutis més sa i evita les irritacions del món que ens envolta.


Per a mantenir una pell bella i sana, el massatge és un pas fonamental amb múltiples beneficis. El massatge no sols ajuda a relaxar els músculs, sinó que també afavoreix el drenatge, fent circular la limfa i alliberant les toxines facials, a més de tenir un efecte lífting gairebé immediat. Existeixen diversos tipus de massatge, tres dels quals, el Kobido, el Gua Sha i el massatge facial escultural, es combinen sovint amb gran efecte.


Originari del Japó, el massatge facial Kobido és una tècnica ancestral que estimula els punts de digitopressió i millora la circulació sanguínia, la qual cosa es tradueix en un aspecte rejovenit i juvenil. Aquest massatge tradicional no sols relaxa els músculs facials, sinó que a més ajuda a reduir les arrugues, les bosses i les ulleres.


La tècnica de massatge facial Gua Sha procedeix de l’antiga medicina xinesa. En raspar suaument el rostre amb un instrument de jade o quars rosa, aquest massatge afavoreix el drenatge limfàtic, redueix les bosses i augmenta la circulació. El massatge Gua Sha, estimulant, tonificant i desintoxicant, també ajuda a alliberar la tensió muscular i afavoreix una lluentor saludable.


El massatge facial escultural és un enfocament modern que combina diverses tècniques com el drenatge limfàtic, l’alliberament miofascial i el massatge de teixit profund per a elevar i esculpir els músculs facials. Aquesta tècnica de massatge transformadora actua sobre la flaccidesa de la pell, reafirma el contorn facial i redueix l’aparició de línies fines i arrugues.


Tots sabem que el ioga és bo per al cos i la ment, però sabies que també pot fer miracles en el rostre? De la mateixa manera que els exercicis de ioga es dirigeixen a promoure la força, la flexibilitat i l’equilibri del cos, els exercicis de ioga facial es dirigeixen a músculs específics de la cara i el coll per a tonificar-los i enfortir-los. En centrar-se en zones com les galtes, el front, la mandíbula i el coll, els exercicis de ioga facial poden ajudar a aixecar la pell flàccida, reduir l’aparició d’arrugues i millorar el to muscular facial. Els exercicis utilitzats en el ioga facial també estimulen el flux sanguini en el rostre, augmentant la circulació. L’augment de la circulació ajuda a portar oxigen i nutrients addicionals a les cèl·lules de la pell, promovent un cutis sa i radiant.


Com en qualsevol rutina d’exercicis, la constància és la clau del ioga facial. No et deixis intimidar per noms com “La cara de peix” (arrufar els llavis i enfonsar les galtes), “La V” (somriure àmpliament per a formar una V amb els llavis superior i inferior) o “La respiració del lleó” (inhalar profundament, obrir bé la boca, treure la llengua i exhalar amb força), amb l’orientació inicial d’un expert podràs incorporar fàcilment el ioga facial a la teva rutina habitual. Una d’aquestes expertes és Eva Grau, del nostre soci Nutrireset, que ha desenvolupat “L’art de la cura de la pell” per a ajudar-te a descobrir l’art de sentir-se i veure’s bell. Es tracta d’un programa experiencial en profunditat adaptat específicament a tu, a la teva vida i a la pell del teu rostre. Sota la guia d’Eva Grau, descobriràs maneres de ressaltar la teva bellesa natural amb maquillatge, et sotmetràs a una neteja facial, a una sèrie de massatges i a una màscara antiedat amb infusió de platí. Durant anys de pràctica professional, Eva ha adquirit una àmplia gamma de tècniques per a crear tractaments de la pell a mesura basats en un enfocament holístic i personalitzat de la cura de la pell. En funció del tipus i les necessitats de la pell dels seus clients, Eva adapta i personalitza cada protocol a les necessitats individuals.


El viatge cap a l’autocura i el benestar és un camí transformador que ens permet reconnectar amb nosaltres mateixos, restaurar la nostra lluentor interior i mostrar la nostra veritable cara al món. Adoptant els principis de l’atenció plena, el minimalisme i l’autodescobriment, podem realçar la nostra bellesa per dins i per fora. Ja sigui nodrint la nostra pell, adoptant un estil de vida més saludable o trobant l’equilibri en les nostres rutines diàries, la història íntima de la cura de la nostra pell es converteix en una poderosa eina d’autoexpressió i autocura.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.