Mantenir una rutina saludable incloent l’exercici físic

Probablement, durant un llarg període de les nostres vides hem sentit que mantenir una rutina saludable és molt important, no obstant això; molts de nosaltres no sabem per on començar. Primer de tot, sabem que les rutines ens aporten molts beneficis a nivell tant emocional com psicològic i, és precisament per això que són recomanables de mantenir. Avui veurem quines rutines podem incorporar a les nostres vides per a millorar en tots els aspectes, tant a nivell personal com professional..

EQUILIBRI ENTRE EL TEMPS D’OCI I DE TREBALL

Un dels factors clau és saber equilibrar el temps de treball amb el temps d’oci. No és recomanable estar tot el dia treballant ni tampoc és factible en la majoria dels casos, passar-nos el dia sense treballar. D’aquí ve la necessitat de trobar l’equilibri i d’equiparar totes dues activitats.

L’oci representa i actua com una mena de compensació després de jornades de treball dures que ens omplen de ganes de desconnexió total i absoluta. És aconsellable organitzar-se amb antelació i decidir quin temps de l’any i del dia a dia serà dedicat a passar en família i amb amics. Adoptar aquest hàbit de preorganització, t’aportarà seguretat i control sobre l’entorn i així, podràs racionalitzar bé el temps per a cada part de la teva vida. A més de planificar temps en família i amb amics, també és important que gaudis de temps amb tu mateix.

IMPORTÀNCIA DE DEDICAR TEMPS PER A L’EXERCICI FÍSIC

Quan parlem de mantenir una rutina saludable no solament es basa a dividir bé el temps, sinó que recordar que realitzar esport és essencial per a aconseguir una vida activa i, a llarg termini, poder augmentar les teves capacitats físiques. Per a poder aconseguir aquest objectiu, el nostre soci Komorebi, t’ofereix dos programes de Ioga adaptats a les teves necessitats en el qual es combina el Aiurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l’harmonia física i mental amb la naturalesa, i a més, permet també treballar la cerca de l’equilibri i la salut física i mental.

D’altra banda, si en comptes de fer ioga o pilates prefereixes un altre tipus d’activitat física com el conegut running; el nostre soci Omega Zeta, t’ofereix un diagnòstic integral en el qual es desenvolupa un programa especial – conegut com a Balanç Corredor – totalment personalitzat per a poder córrer amb total seguretat.

No obstant això, no solament es tracta de realitzar esport, sinó de fer-ho amb precaució per a evitar lesions. El nostre soci, Podoactiva, et dona la possibilitat de realitzar dos tractaments diferents per a la prevenció de l’esquiador – si ets un/a fanàtic/a de la neu – o la prevenció del corredor. Tots dos realitzen un estudi biomecànic per a poder detectar possibles alteracions en el cos del pacient i realitzar, posteriorment, un informe indicant què és el que ha d’evitar i què se li recomana.

Com bé sabem, la nostra societat evoluciona i viu molt de pressa i sense cap dubte, posem el nostre foc principal en el treball, oblidant-nos així de cuidar la nostra vida personal i social. El concepte clau per a evitar que això succeeixi és el ser capaços de parar, respirar i desconnectar de tant en tant. Només així podrem tenir la llibertat de viure i créixer. El truc està en el fet que hem d’aprendre a trobar maneres de desconnectar. Per exemple, el fet de realitzar esport és una rutina que es pot dur a terme i ajudarà a mantenir una rutina saludable. Però, sobretot, sempre hem de recordar que anar amb compte a l’hora de practicar qualsevol exercici físic és una cosa essencial perquè amb la precaució deguda podrem evitar futures lesions.

Així doncs, ara que coneixes alguns hàbits que t’ajudaran a mantenir una vida saludable, tant físic com mentalment, no dubtis a implementar-los en el teu dia a dia. I si necessites ajuda o tens qualsevol dubte, contacta amb Andorra Health Destination per a veure com podem ajudar-te a trobar el tractament perfecte per a desconnectar per a tornar a connectar amb tu mateix.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.