Programa Yoga i Ayurveda amb estancia al Hotel Carlemany (2 nits)

Estàs buscant una experiència de benestar única? Andorra Health Destination té el programa perfecte perquè vinguis a cuidar-te a Andorra sense haver de preocupar-te de buscar allotjament, gràcies a la col·laboració  dels nostres socis.

El nostre soci Komorebi ha creat una fórmula que combina la ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l’harmonia física i mental amb la naturalesa, juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l’equilibri i la salut física i mental.

Es tracta d’un programa de dues nits (opció de fer 6 nits si es desitja) que combina el programa de Komorebi amb una estada a l’Hotel Carlemany, perquè puguis viure una experiència màgica a Andorra a més de relaxar-te i gaudir del teu tractament aiurvèdic i dia de ioga per a connectar amb tu mateix, mantenir la bellesa i el benestar d’una forma saludable.

Komorebi et dona l’opció de triar un dels seus tractaments de ioga entro els següents:

HATHA YOGA

Pràctica de asanas amb exercicis de respiració (Pranayama), purificació i meditació que contribueixen a equilibrar cos i ment. Aquesta disciplina ajuda a enfortir els músculs i a millorar la flexibilitat, i també pot reduir l’estrès a través de la respiració profunda. A més, contribueix a aconseguir una millor posició corporal i control del nostre cos.

VINYASA YOGA

Ioga que combina l’execució de asanas encadenades amb la coordinació de la respiració.

AEROYOGA

Mètode que utilitza la suspensió i la ingravitació en un gronxador especial per a estimular la creativitat, el desbloqueig, la tonicitat, la definició muscular i el rejoveniment mitjançant l’ús de asanas adaptades del ioga.

D’altra banda, tries un tractament aiurvèdic:

CONSULTA AIURVÈDICA

Consisteix a definir la constitució de la persona, realitzar un assessorament dietètic i sobre l’estil de vida segons la medicina aiurvèdica.

TRACTAMENT FACIAL AIURVÈDIC

Un tractament facial adaptat a cada tipus de pell amb productes naturals, sense químics ni additius.

ATREYA ABHYANGA

És un tractament complet que abasta cap, peus i mans, usant olis aiurvèdics per a promoure una sensació profunda de relaxació i equilibrar els tres doshas: Vata, Pitta i Kapha.

UDVARTANA / UDGARSHANA

El Udgarshana és un tractament local més intens i específic per a àrees congestionades. Es realitza mitjançant el gommage, una mescla de farina de cigró i plantes que neta que estimula la regeneració cel·lular. És molt eficaç per a ajudar a eliminar les toxines i donar suport a un programa de pèrdua de pes o el tractament d’àrees congestionades (cel·lulitis, edema, etc.).

MARDAN

Especial per a atletes el tractament tracta de manera ràpida i profunda la recuperació muscular de la manera més adequada abans de l’activitat física o després de la recuperació.

Finalment si ho desitges, pots reservar un dels seus massatges relaxants per a afegir al teu pack de cap de setmana:

KESABHYANGA

Un massatge amb oli per al coll, el cap i la cara. Aquest  calma la ment i allibera les tensions acumulades en el cos.

PADABHYANGA

Massatge dels peus amb oli amb estimulació en punts reflex. Activar el metabolisme i proporcionar una sensació de calma i relaxació en tot el cos.

KESA ET PADABHYANGA

Massatge de cap i peus amb oli per a equilibrar polaritats.

MASSAGE ETOILE

Massatge llarg amb oli de cap, cara, mans i peus.

No et perdis aquesta oportunitat de gaudir d’una estada increïble a Andorra gràcies a l’Hotel Carlemany, mentre cuides el teu cos i ment amb els tractaments de Komorebi. El programa inclou 2 nits a l’hotel Carlemany en mitja pensió, 1 tractament aiurvèdic i 1 dia de ioga.

Un programa únic a Andorra que esperem que t’hagi interessat i vinguis a conèixer aviat, només o amb qui tu prefereixis. Trobaràs més informació sobre el programa aquí.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.