Un viatge interior; ioga i mindfulness pel teu benestar

Segur que has sentit parlar del ioga o el mindfulness alguna vegada. Potser has sentit la famosa expressió de “Som connexió entre cos i ment”. O la de “Mens sana in corpore sano”. Sigui com sigui, aquestes són només algunes de les frases que es relacionen amb pràctiques mil·lenàries que treballen per assolir el benestar interior de l’individu.

I és que avui dia, algunes disciplines com el ioga i la meditació han agafat força i s’han convertit en mètodes per a treballar el desenvolupament interior i promoure el benestar de les persones a nivell físic, psíquic i emocional.

Així mateix, tant el ioga com el mindfulness representen la unió entre cos, ment i ànima i conformen tot un estil de vida per aquelles persones que les practiquen, ja que ambdues pràctiques van molt més enllà del que, en un primer instant, podria semblar-nos.

Vols conèixer els beneficis d’implementar aquestes pràctiques al teu dia a dia? Som-hi!

Beneficis de practicar ioga i mindfulness

Tal com dèiem, tant el ioga com el mindfulness s’han tornat molt populars al món occidental. Això és perquè, en una societat que acostuma a viure de pressa i estressada, com és la nostra, tots busquem formes de sentir-nos millor amb nosaltres mateixos i d’assolir aquest estat de pau, harmonia i benestar del qual tant sentim parlar-ne a tot arreu.

Diversos estudis han demostrat que el ioga té efectes beneficiosos per a la nostra salut, ja que més enllà de treballar postures físiques, anomenades asanes, també treballa l’àmbit de la respiració com a punt de partida essencial.

Així mateix, el ioga ens ensenya a respirar correctament mitjançant diverses tècniques que canalitzen l’energia i estableixen una connexió entre cos, ment i ànima. Aquestes tècniques centren l’atenció sobre la inspiració, l’espiració i la retenció d’aire i ens ajuden a connectar amb el moment present, augmentant els nivells de concentració i mantenint una respiració conscient capaç d’equilibrar les nostres emocions.

Així mateix, a més de treballar per millorar la postura i augmentar la flexibilitat, el ioga és capaç de millorar l’equilibri i la coordinació, d’enfortir els ossos, de facilitar el procés de digestió, de relaxar els músculs i d’ajudar-nos a dormir millor, així com de disminuir l’ansietat i de controlar els nivells d’estrès, entre d’altres.

Per altra banda, el mindfulness o atenció plena, que és una tècnica de meditació que consisteix a observar la realitat al moment present, sense judicis, també contribueix a la correcta gestió de l’estrès i l’ansietat, ja que practicar-ho ens apropa a un estat de calma i benestar que ens ajuda a gestionar les emocions i les situacions que ens ocupen amb més confiança, temprança i seguretat.

A més, el mindfulness ajuda a millorar els problemes d’insomni, afavoreix la creativitat, millora la memòria i la concentració, augmenta la relaxació i contribueix a un estat de benestar que ens anima a gaudir millor de les petites coses de la vida. És el que coneixem com “aquí i ara”.

Experiències per a connectar amb el teu benestar

Programa “Balance Ioga i Aiurveda” de Komorebi. Aquest programa combina l’aiurveda, o la medicina tradicional de l’Índia que proposa la unió natural entre cos, ment i ànima, amb el ioga, una pràctica mil·lenària que busca equilibrar els tres punts anteriors a través de la fusió d’aquests. És un programa complet que inclou 2 o 6 nits a l’Hotel Carlemany d’Andorra.

En primer lloc, gaudiràs d’un o cinc dies sencers de classes de diferents branques del ioga, com el hatha, el vinyasa i l’aeroioga. Aquestes disciplines t’ajudaran a practicar la respiració conscient, o “pranaiama”, mentre treballes la flexibilitat, aprens a gestionar les emocions, redueixes l’estrès i incorpores tècniques de rejoveniment i definició muscular que t’ajudaran a assolir una connexió interior única.

Per altra banda, amb aquest programa també podràs gaudir d’un tractament aiurvèdic a escollir entre tots els que ofereix el centre Komorebi, com un tractament facial aiurvèdic sense químics ni additius, un tractament corporal “Atreya Abhyanga” amb olis aiurvèdics o bé un massatge a escollir entre els diversos massatges aiurvèdics. Tot perquè puguis relaxar-te i gaudir d’una experiència única i inoblidable.

Esperiència “Namasté” de Wellness Experience. Aquesta experiència està pensada perquè puguis treballar l’atenció plena, o mindfulness, en una relaxant estada de 7 dies al paradís andorrà.

El programa inclou diverses activitats de meditació, taitxí, musicoteràpia, pranaiama (respiració), ioga, pilates, dansa, massatges aiurvèdics, reiki, reflexologia podal, mentoria, descodificació biològica i banys de bosc, entre altres, pensades perquè puguis connectar amb l’autoconeixement, apropar-te al benestar físic, psíquic i emocional i equilibrar les teves emocions transportant-te al moment present.

Així mateix, amb aquesta meravellosa experiència podràs gaudir d’un programa de benestar creat especialment per a tu, ja que connectaràs amb la teva essència i desenvoluparàs noves habilitats mentals que t’ajudaran a millorar la teva salut a tots els nivells possibles.

A més, durant 7 dies aprendràs diverses tècniques que podràs implementar un cop acabat el programa per a continuar cuidant-te per dins i per fora de forma permanent.

Pot haver-hi una experiència millor?

Ara que ja coneixes dues de les experiències més completes per a gaudir del ioga i el mindfulness, hauràs vist que cuidar-te per dins és vital per a gaudir d’una bona salut tant a nivell físic com a nivell emocional.

Per això, des d’Andorra Heatlh Destination t’oferim gaudir d’una de les experiències de benestar més completes perquè puguis connectar amb el teu interior, tornar al moment present i gaudir de la vida amb total plenitud.

Tens ganes de viure l’experiència? T’esperem!

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.