4 tractaments per cuidar els peus a Andorra

Els peus són la base del cos. Bé sigui per a caminar, córrer, saltar o simplement estar dret, sempre estan molt exigits i exposats a lesions. Per aquest motiu, és molt important cuidar-los correctament i, en cas que tinguis algun problema a tractar, ho facis de la mà dels millors professionals, ja que en cas contrari és molt fàcil recaure en qualsevol gest quotidià. A Andorra,  l’Institut Rabat situat a la Clínica Omega Z,  compta amb els millors professionals i amb una sèrie de tractaments per cuidar el peu i turmell i ajudar-los a recuperar-se de lesions. Avui et presentem quatre. Camines amb nosaltres?

Fasciïtis plantar

La fascitis plantar és una inflamació del teixit fibrós (fàscia plantar) al llarg de la part inferior del peu que connecta l’os del teu taló amb els dits dels peus, per la qual cosa esdevé una de les causes més comunes de dolor de taló.

Per la seva complexitat, concentra un gran nombre de visites mèdiques. Tant al metge generalista, fisioterapeutes, podòlegs així com als traumatòlegs especialistes en la patologia de peu i turmell. A aquest últim estament, malauradament, se sol acudir massa tard o quan ja la malaltia té un grau de cronicitat molt important.

L’Institut Rabat, amb 40 anys d’experiència en el diagnòstic i tractament d’aquesta malaltia, ofereix una exploració física sistematitzada, una exploració ecogràfica “in situ”, diagnòstic precís i valoració de possibles tractaments.

Tractament de patologies als turmells

Les patologies de turmell més comuns són esquinços que no han curat bé, també coneguts com a inestabilitat crònica de turmell; l’anomenada Osteocondritis, lesió que afecta el cartílag en forma d’ulceració i que de no tractar-se pot acabar sent un problema greu; i l’artrosi, una afecció molt invalidant i dolorosa que empitjora amb els anys.

L’enfocament terapèutic de l’Institut Rabat en aquests casos sol començar amb una artroscòpia, una tècnica quirúrgica no invasiva que permet abordar l’articulació de turmell a través de dues petites incisions. Per elles s’introdueix un instrument òptic i instruments quirúrgics que ajuden a reparar els lligaments de turmell, cosir-los, netejar l’articulació i també tractar les osteocondritis.

En el cas dels pacients amb artrosi, la clínica dóna molta importància a tractaments que anomenen “biològics”, és a dir, la implantació de cèl·lules mare expandides i cultivades al laboratori Cell Lab d’Andorra. En aquest cas, la implantació de plasma ric en plaquetes o àcid hialurònic es du a terme a través de Celular Clinic, una clínica de cèl·lules mare ubicada al Principat que també és associada d’Andorra Health Destination.

Cirurgia mínimament invasiva

Els avenços en la medicina han permès millorar processos i tècniques per tal de reduir l’impacte de les intervencions sobre el pacient. La cirurgia mínimament invasiva forma part de la pràctica diària a l’Institut Rabat per tractar les afeccions més freqüents.

A través d’unes petites incisions de menys de mig centímetre es pot accedir als ossos i articulacions, que es poden seccionar mitjançant instruments especials per tal de canviar els eixos i corregir deformitats com els galindons, l’artrosi del dit gros, els dits en urpa,  el galindó de sastre, la neuroma de Morton o la metatarsàlgia (dolor a l’avantpeu).

La cirurgia mínimament invasiva permet tractar aquests problemes d’una forma fàcil, reduint les molèsties en el pacient i acurtant i facilitant el procés de recuperació.

Segona opinió

Tot i que en molts casos els pacients amb problemes al peu reben un tractament adequat, hi ha vegades en les quals això no és així. Aquesta situació pot agreujar la malaltia i que aquesta es faci crònica.

Per a aquestes persones, l’Institut Rabat ofereix un alt grau de super especialització per tal de trobar un diagnòstic i un tractament precís per a cada cas. ‘Segona opinió’ és un procediment de salvament que és capaç de resoldre el problema i aconseguir que pacients que han estat sotmesos a un tractament quirúrgic incorrecte, que encara pateixen les seqüeles d’una lesió o que tenen una afecció d’un alt grau de complexitat.

Sigui quin sigui el teu cas, et convidem a donar un cop d’ull als tractaments que Andorra Health Destination posa a la teva disposició a través de l’Institut Rabat. Cuida els teus peus!

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.