Dr Wreesmann

El Dr. Volkert B. Wreesmann MD PhD és un metge experimentat que s’especialitza tant en solucions mèdiques com quirúrgiques a problemes dins de la regió del cap i el coll. Aquests inclouen trastorns de les orelles, nas, sins, boca, gola, veu, pell, cara, coll, base del crani, glàndules salivals i (para)tiroides, vies respiratòries i sistema de deglució.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Tractaments amb Dr Wreesmann

Tractaments i experiències oferts pel Doctor Wreesmann

Tratamiento láser _ Dr Wreesmaan _ Andorra Health Destination

(LASER) tractament per a malformacions vasculars/marques de naixement

Avaluació i tractament per a malformacions vasculars i marques de naixement, per metges experts amb anys d’experiència en institucions de classe mundial.

Segunda opinión sobre tumores benignos y cánceres _ Dr Wreesmaan _ Andorra Health Destination

Segona opinió sobre tumors benignes i càncers

La regió del cap i el coll és una de les àrees més essencials i complexes del cos humà.

Sobre Dr Wreesmann

Especialista en problemes de cap i coll

A més de tractar la malaltia, el Dr. Wreesmann té una experiència significativa en cirurgia plàstica i reparadora de la regió del cap i el coll, i podrà assessorar i tractar pacients que necessiten aquest tractament.

El Dr. Wreesmann ha treballat durant molts anys en hospitals (càncer) de renom mundial als Estats Units i el Regne Unit, inclosos el Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i els hospitals de la Universitat d’Oxford, i està qualificat per proporcionar valuoses segones opinions, en persona, virtualment o en paper.

El Dr. Wreesmann veu pacients a la Clínica Omega Zeta Andorra i ha establert privilegis operatius al Centre Mèdic I Quirúrgic (CMQ), a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i a diversos hospitals de Barcelona.