La salut és constància. Hàbits saludables pel teu dia a dia

La salut i un benestar físic i mental complet no s’aconsegueixen amb fórmules màgiques. Per cuidar el cos i la ment, cal tenir constància, conèixer quines pràctiques són bones pel nostre organisme i aplicar-les de manera diària. Això, però, requereix un coneixement que no està a l’abast de tothom. Per sort, hi ha professionals que coneixen millor que ningú el cos i la ment i que ens poden ajudar a millorar la nostra salut canviant les nostres rutines. Si vols un canvi en la teva vida, queda’t, perquè avui repassarem alguns hàbits saludables que pots implementar al teu dia a dia i com conèixer-los en profunditat de la mà dels millors professionals.

El benestar és el centre de l’activitat d’Andorra Health Destination. Per aquest motiu, comptem amb una sèrie de socis que posen a la disposició dels clients els seus millors tractaments i les experiències més exclusives. En aquest sentit, és molt important que els beneficis d’aquests no es limitin al temps que duri l’activitat, sinó que la persona també pugui adquirir una sèrie de coneixements, hàbits i rutines que pot començar a aplicar a la seva vida de manera diària.

Aquest és el cas d’alguns dels nostres socis, que ofereixen experiències que poden canviar per complet la vida de les persones.

L’art de cuidar-se, per Nutrireset

No hi ha res millor que aprendre a cuidar-se a un mateix. Per això, aquest programa està pensat especialment per a persones que, pel seu ritme de vida, no tenen temps d’adquirir aquest coneixement o no sap per on començar.

L’art de cuidar-se és una experiència completa en la qual el client aprèn sobre nutrició, estètica i bellesa, hàbits saludables, etc. Una bona forma d’aclarir les idees, netejar la ment i començar un procés de canvi de la mà de professionals que t’assessorin de la millor manera.

El programa inclou una videotrucada per a preparar un pla personalitzat de menjar saludable, així com tres trucades (una per setmana) de seguiment després de la visita per assegurar-ne l’èxit. També inclou totes les consultes via WhatsApp que necessiti el client per consolidar els canvis de manera correcta durant les quatre setmanes posteriors a la visita.

La part més interessant d’aquesta experiència és que no només ensenya hàbits alimentaris, i rituals de benestar i bellesa, sinó que els clients poden continuar en contacte amb les professionals de Nutrireset setmanes després de l’experiència per continuar implementant les noves rutines al seu dia a dia. Un canvi permanent.

Fullness yoga, d’Andorra Wellness Experience

Si encara no has descobert el ioga i els seus beneficis per a la salut, aquesta experiència és perfecta perquè t’introdueixis en aquesta pràctica i l’incorporis al teu dia a dia. El ioga millora la teva salut, augmenta la teva consciència i equilibra la teva vida practicant els coneixements mil·lenaris del ioga, l’aiurveda i la meditació. En aquest retir Fullness Yoga, aniràs aprofundint en eines que podràs aplicar en la vida quotidiana. Una oportunitat fantàstica de desconnectar de la tecnologia i experimentar la increïble sensació d’estar connectat amb un mateix i amb la natura.

Fullness Yoga és una experiència de tres dies que inclou sessions de musicoteràpia, mindfullness o connexió amb la natura entre d’altres. Un programa dissenyat per iniciar-se al ioga i introduir-lo en el dia a dia.

Balance Ioga i Aiurveda, de Komorebi

Si Wellness Experience ens ofereix l’oportunitat de conèixer els beneficis del ioga en un entorn natural, Komorebi ens introdueix l’Aiurveda. El programa Balance Ioga i Aiurveda consta de tres modalitats diferents que combinen l’estada a l’Hotel Carlemany, els tractaments aiurvèdics i la pràctica del ioga. El client pot escollir entre una gran oferta de tractaments productes aiurvèdics per mantenir la bellesa i el benestar d’una manera saludable. Es pot triar entre les diverses disciplines de ioga que s’imparteixen al centre Komorebi, com el vinyasa ioga, l’hatha-ioga o l’aeroioga.

Però, què és l’Aiurveda? És un sistema complet de medicina tradicional que observa la salut com la conjugació de quatre parts: l’ànima, la ment, els sentits i el cos, amb la totalitat de la naturalesa i el cosmos. Komorebi ofereix la possibilitat de passar gairebé una setmana a Andorra, relaxar-se amb el ioga i començar a conèixer els principis de l’Aiurveda per tal d’aplicar-los també una vegada finalitzada l’experiència.

La salut i el benestar són un tot. Per tal de mantenir un bon estat físic i emocional, és fonamental conèixer els hàbits saludables que ens ajuden a estar millor. Et convidem a donar un cop d’ull als nostres tractaments i les teves experiències, poden canviar la teva vida per sempre.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.