Salut esportiva ¿Com aconseguir benestar a través de l’esport sigui quin sigui el teu nivell?

¿Com aconseguir benestar a través de l’esport sigui quin sigui el teu nivell?

L’esport és un element fonamental dins d’un estil de vida saludable. La seva pràctica, a més d’alliberar endorfines, l’hormona de la felicitat, millora l’estat físic i ajuda a netejar la ment i ordenar els pensaments. Així doncs, es coneix com a “salut esportiva” el fet d’obtenir un estat de benestar físic i mental a través de la pràctica de l’esport.

És important entendre que quan una persona duu a terme una activitat física s’exposa a lesions i a un deteriorament de les articulacions i altres parts del cos, per la qual cosa és molt important que l’esport es practiqui de forma controlada. L’activitat física és beneficiosa per a qualsevol persona, però no tothom pot practicar esport al mateix nivell ni té els mateixos gustos. Per això, avui us portem diverses alternatives per a gaudir de l’esport a Andorra, sigui quin sigui el teu nivell.

Alt rendiment

Si l’exercici físic és la teva vida i vols posar-te a punt en un entorn privilegiat per a la pràctica esportiva, Park Piolets Mountain Hotel & Spa té una proposta perfecta per a tu. Es tracta d’un programa de preparació física d’alt nivell, que inclou dues nits d’allotjament, sortida amb bici carretera sense guia als ports d’Andorra o Trekking amb guia, esport d’alçada per activar el cos, entrenament per millorar el rendiment esportiu i per ajudar a analitzar la forma física, sessió de stretching amb personal trainer, recuperació muscular, radiofreqüència, massatge esportiu , assessorament nutricional i accés gratuït al Park Spa.

Una proposta de luxe per a persones que vulguin iniciar un programa d’entrenament i una posada a punt esportiva, és a dir, totes les persones que realitzen un esport continu i volen estar en un estat físic òptim abans de començar l’activitat. Així, l’objectiu essencial d’aquest programa és aportar força i resistència física per preparació esportiva continuada a posteriori i de llarg termini.

Pel dia a dia

Per a la gran majoria de persones, l’esport és un hobby saludable que ajuda a mantenir un bon estat físic i, a més, entretenir-se durant una estona mentre es posa el cos a prova. Si pertanys a aquesta gran majoria de persones que practiquen esport per plaer i vols treure el màxim rendiment al teu cos, la clínica Omega Zeta i Podoactiva presenten tres programes de diagnòstic i tractament personalitzat per a la pràctica de l’esquí, el running i el ciclisme.

Aquests innovadors programes combinen la medicina tradicional amb la medicina biològica tractant l’esportista com un ens complet, amb un enfocament holístic i integral. La proposta inclou una consulta de traumatologia a l’Institut Dr. Rabat, un estudi biomecànic de la marxa a Podoactiva i una sessió d’osteopatia.

Relax

L’esport també pot ajudar a aconseguir una connexió entre el cos i la ment a través de pràctiques com el ioga. Si ets de les persones que busquen harmonia i pau interior a través del ioga i de tractaments aiurvèdics, el centre Komorebi té una proposta perfecta que ben segur t’interessa conèixer.

El programa Balanç Ioga i Aiurveda Komorebi ofereix la possibilitat de triar entre les diverses disciplines de ioga que s’imparteixen al centre Komorebi, com el vinyasa ioga, l’hatha-ioga o l’aeroioga. A més, inclou dues nits d’allotjament a l’Hotel Carlemany i consta d’una gran oferta de tractaments i productes aiurvèdics per mantenir la bellesa i el benestar físic i mental d’una manera saludable.

Andorra és un destí incomparable per a trobar l’harmonia física i mental amb l’esport i la natura, una combinació perfecta que converteix al país en un entorn privilegiat, ple de possibilitats. Sigui quin sigui el teu nivell o les teves preferències quant a la pràctica esportiva, Andorra ofereix tot el que necessites per a millorar el teu rendiment esportiu, relaxar-te i tenir la teva ment i cos al 100% per la teva tornada cap a casa.

Compartir post :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.