Cuida del teu benestar a Andorra

Ja sabem que s’acosta la temporada d’hivern, i amb això comença la preparació per a gaudir dels esports d’hivern. El que igual no sabies és que a Andorra pots adelitar-te d’una gran quantitat de tractaments mèdic esportius que t’ajudaran a estar a punt per a la temporada, i que t’acompanyaran al llarg de la mateixa per a cuidar del teu cos i ment.

Des d’Andorra Health Destination, volem recordar que el material més important per a fruir de qualsevol activitat física és el nostre cos i recordar-vos de la importància de cuidar d’ell. Us proposem a continuació diferents tractaments oferts pels nostres socis per a cada moment d’aquesta temporada d’esquí.

Prevenció de lesions

Per a començar una bona temporada és important la prevenció de lesions per a totes aquelles persones que pugin regularment a pistes. A Andorra es troben alguns delsmillors centres de medicina esportiva per a la prevenció de les lesions derivades de la pràctica dels esports d’hivern.

L’esquí és un dels esports que més requereix un bon nivell de manera física i és molt recomanable cuidar-se per a prevenir les lesions abans de patir-les. El nostre soci ofereix un tractament que gràcies a les cambres Younext 4D Motion Capturi i el seu simulador Ski ajuda a prevenir futures lesions als esquiadors. Sona bé veritat?

Addicionalment, proposa un pla en col·laboració amb un altre dels nostres socis la clínica Omega Zeta, en un programa innovador “Balanç esquiadors” per a esquiadors que combina la medicina tradicional amb la medicina biològica.

Informa’t i descobreix com poden ajudar-te per a la teva preparació de la temporada.

Activació de la musculatura

A més de la prevenció a través de la medicina esportiva, és important activar la musculatura per a tornar a practicar l’esport, especialment si hi ha hagut una pausa d’activitat física durant els mesos de calor.

Amb la quiropràctica pots ajudar el teu cos a corregir postures, reduir dolors i preparar-te per a la temporada d’esquí. El nostre soci, el centre Quiropràctic del Molí, és un dels centres andorrans especialitzat en aquesta en aquesta pràctica i compta amb el tractament “Activació Saludable”, ideal per a posar-te a punt.

D’altra banda, la Revisió mèdica i tractament integratiu del nostre soci Omega Zeta és ideal per a aquells que busquen una revisió mèdica i tractament integratiu, per balançar els nivells d’estrès i cansament, a més de dolors físics.

Descobreix diferents opcions de tractaments amb Andorra Health Destination.

Tractament del dolor en esportistes

Per  ajudar amb dolors ja existents, Andorra Health Destination també compta amb les millors clíniques per a afavorir-te.

El nostre soci Cel·lular Clinic ofereix un tractament de Medicina Regenerativa aplicada al tractament de les lesions esportives, que s’ha convertit en un dels tractaments estrella en contribuir a una millora progressiva i observar-se resultats a curt, mitjà i llarg termini. Informa’t sense compromís i comença a gaudir de la desaparició del dolor.

Relaxació física i mental

No ens oblidem de la importància de saber relaxar cos i ment després d’un dia de dura activitat física, Hotel Carlemany ofereix una increïble experiència; “Reconnexió termal”, per a relaxar els músculs i alliberar tensions amb l’aigua termal sulfurada de Escaldes.

Per a aquells que vulguin continuar treballant en el seu cos i connectar amb la seva ment, també disposem d’un programa de Ioga i Ayurveda creat pel nostre soci Komorebi; dissenyat per a aconseguir l’harmonia física i mental submergits en la naturalesa.

Andorra Health Destination posa a la disposició de tots els esportistes els mitjans

per a cuidar del seu cos i ment. Gaudeix de totes les opcions de salut esportiva i de wellness termal que té a oferir el nostre principat.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.