APREN A RESPIRAR PER A GESTIONAR EMOCIONS - Andorra Health Destination
medisport 1

APREN A RESPIRAR PER A GESTIONAR EMOCIONS

des de
238,00

(3 dies)

Ens hem acostumat tant a la bullícia, les presses, l’estrès i la contaminació que produeixen les grans ciutats que a vegades no som conscients de com contraproduents poden ser aquests factors per al nostre benestar.

Reaprèn a respirar a Andorra, pren-te uns dies lliures, allunya’t de la bullícia, de la rutina, descansa i carrega les piles. L’aire pur de la muntanya afavoreix l’oxigenació del nostre cos i la millora d’al·lèrgies i problemes respiratoris. Res millor que carregar els nostres pulmons d’aire net per sentir-nos millor per dins.

 • Reviews 0 Reviews
  0/5
 • Vacation Style Holiday Type
 • Activity Level
Tot sobre APREN A RESPIRAR PER A GESTIONAR EMOCIONS

Respirar és molt més que agafar aire i omplir els pulmons: és una acció necessària per mantenir les funcions vitals, ja que totes les cèl·lules de l’organisme necessiten oxigen per funcionar. Una bona oxigenació és sinònim de salut, tant física com mental, i clau per al benestar.

La major part de la població respira malament i aprofita només un terç de la capacitat pulmonar. Els estudis demostren que aquesta mala oxigenació afecta tota la salut: causa fatiga crònica, tensió al coll i les espatlles, malalties digestives, major risc d’accidents cardiovasculars, o falta de concentració i pèrdua de la memòria.

En respirar correctament, ens sentim més revitalitzats.

Una respiració òptima beneficia el cor i les cèl·lules, la qual cosa ens permet gaudir d’un .

Respirar correctament té, a més, una altra sèrie de beneficis sobre la salut:

 • Control emocional: l’estrès i l’ansietat es redueixen.
 • Millora de la concentració: en centrar-nos en la respiració, la nostra ment s’estarà entrenant per poder prestar tota la seva atenció a una acció cada vegada sempre que calgui.
 • Relaxació muscular: en fer els moviments de respiració més lentament, quan els pulmons s’omplen, la velocitat dels batecs disminueix i, amb això, els músculs es desestressen.
 • Eliminació de toxines: l’oxigen que arriba als nostres òrgans és intercanviat per les substàncies tòxiques que no necessitem. A més, millora la circulació i afavoreix la digestió regular.

«Reaprèn a respirar» és un programa enfocat a explorar de quina manera respirem i adquirir pautes per oxigenar tot el cos utilitzant diferents exercicis en diferents ambients especialment beneficiosos per a la salut respiratòria a Andorra.

Està recomanat, en general, per a totes les persones de qualsevol edat i, especialment, per a aquelles que respiren de manera superficial.

La muntanya és una de les destinacions que més beneficis ens poden aportar: després de passar uns dies a Andorra amb el nostre programa «Reaprèn a respirar», t’assegurem que aconseguiràs tornar a casa amb les piles carregades.

 

Informació de la reserva
Què inclou?Items that are included in the cost of tour price.

PREU I DESCRIPCIÓ DELS SERVEIS

El preu d’aquest programa és a partir de 238  € ( en base a 4 pax)

Inclou:

 • Visita telemàtica amb el metge especialista de 40 minuts
 • 3 hores de taller  per aprendre auto tractar punts de dolor
 • 3 hores de taller gestiona les teves emocions
 • Immersió en la natura per integrar el que s’ha après
 • 2 nits d’ allotjament en apartament  a Soldeu
No inclòs en el tractamentContacta amb nosaltres per a més informació

El preu de l’experiència no inclou el desplaçament fins a Andorra